Terug

Volg Vandaag Inside

Vink adviseert de traditionele top 3: 'Hij kan makkelijk bij een topclub spelen'

Vink adviseert de traditionele top 3: 'Hij kan makkelijk bij een topclub spelen'

24 sep 2021, 09:57

Sc Heerenveen verloor afgelopen woensdag met 3-1 op bezoek bij Feyenoord. Joey Veerman zorgde voor het enige doelpunt bij de Friezen, maar maakte ook een uitstekende indruk. Analist Marciano Vink is ervan overtuigd, dat de middenvelder klaar is voor een topclub.

'De dribbel, de versnelling. Eigenlijk zitten in de twee ballen die hij aanraakt zoveel schoonheid. En dan het doelpunt, achter je standbeen en hem met links in de kruising liggen, heerlijk. Dit is wat je graag ziet', vertelt Vink bij ESPN over het mooie doelpunt van Veerman in De Kuip.

Presentator Jan Joost van Gangelen vraagt of we genoeg hebben gezien van Veerman. 'Tegen dit Feyenoord is het ook voor hem lastig, natuurlijk. Je bent ook afhankelijk van wat er om je heen staat en hoe je de bal aangespeeld krijgt, waar je de bal aangespeeld krijgt', reageert Vink. 'We hebben genoeg topwedstrijden gezien en genoeg middenvelders beoordeeld, die ook bij topclubs spelen. En die laten het ook niet altijd zien. We leggen de lat bij Joey wel erg hoog en willen geniale dingen van hem zien. Maar niet iedereen presteert bij een topclub.'

Feyenoord was lang in de race voor Veerman, maar kon niet voldoen aan de vraagprijs voor de 22-jarige middenvelder. 'Ik denk dat Veerman makkelijk bij een topclub kan spelen', zegt Vink. 'Hij zal het in grote delen van de wedstrijd laten zien. We moeten hem niet meer langs die topclub-meetlat leggen. We weten wat hij kan en waartoe hij in staat is en Ik denk dat dat genoeg is.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.