Terug

Volg Vandaag Inside

Vinícius Júnior in Braziliaanse selectie

Vinícius Júnior in Braziliaanse selectie

28 feb 2019, 17:43

RIO DE JANEIRO (ANP) - Vinícius Júnior is voor de eerste keer opgeroepen voor de Braziliaanse selectie. Bondscoach Tite heeft het 18-jarige talent van Real Madrid in zijn ploeg opgenomen voor de komende oefeninterlands tegen Panama (23 maart in Porto) en Tsjechië (26 maart in Praag).

Volgens Tite is het belangrijk voor de jeugdige aanvaller om ervaring op te doen als international. ,,Hij zit bij een zeer veeleisende club'', zei de bondscoach. ,,Ik wil hem de kans geven bij de nationale ploeg om zich verder te ontwikkelen. Het is goed voor hem om de sfeer in de kleedkamer op te pikken en de druk van het gele shirt op zijn schouders te voelen.''

Brazilië moet het in het oefentweeluik in Europa doen zonder onder anderen aanvoerder Neymar (Paris Saint-Germain), Fernandinho (Manchester City) en Marcelo (Real Madrid). Tot de spelers die zijn teruggekeerd in de Braziliaanse selectie behoren Eder Militao (Porto), Lucas Paqueta (AC Milan) en Dani Alves (Paris SG).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.