Terug

Volg Vandaag Inside

'Vincent Janssen wordt met topsalaris grootverdiener van Belgische competitie'

'Vincent Janssen wordt met topsalaris grootverdiener van Belgische competitie'

17 juni 2022, 14:31

Vincent Janssen wordt bij Royal Antwerp FC de bestbetaalde speler van de Belgische competitie, zo meldt Het Laatste Nieuws. Volgens de krant gaat de 28-jarige spits 'een naar Belgische normen duizelingwekkend bedrag' verdienen bij de club waar Marc Overmars en Mark van Bommel onlangs werden aangesteld als technisch directeur en hoofdtrainer.

Janssen gaat bij Antwerp in de komende vier seizoenen een jaarsalaris van 2,5 miljoen euro netto opstrijken. Daarmee behoudt hij het riante salaris dat hij bij het Mexicaanse Monterey nog tot 2024 zou gaan verdienen.

Het is volgens Het Laatste Nieuws 'een naar Belgische normen duizelingwekkend bedrag.' Janssen wordt met zijn komst bij Antwerp in één klap grootverdiener van de Belgische Jupiler Pro League. Hij gaat zelfs een paar ton meer verdienen dan Club Brugge-doelman Simon Mignolet.

Hoewel de transfer van Vincent Janssen naar Royal Antwerp FC nog niet officieel bekend is gemaakt, verklapte bondscoach Louis van Gaal vrijdagochtend al wel dat de spits een medische keuring heeft ondergaan bij de Belgische club. Bekijk het in de video hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.