Terug

Volg Vandaag Inside

Vincent Janssen schat competities van Mexico en België hoger in dan Eredivisie

Vincent Janssen schat competities van Mexico en België hoger in dan Eredivisie

14 okt 2022, 17:42

Vincent Janssen schat de competities van België en Mexico hoger in dan de Eredivisie, zo vertelt de spits in de podcast Eleven Insiders.

"Ik zou Mexico op één zetten, België op twee en Nederland op drie", geeft Janssen aan, die in alle competities actief was. In Nederland speelde Janssen voor Almere City en AZ, in Mexico voor Monterrey en sinds dit seizoen speelt de Oranje-international voor Royal Antwerp FC. "In Nederland heb ik het idee dat de centrale verdediger moet kunnen voetballen. In België hoeft dat niet per se", aldus Janssen, die dit seizoen goed is voor 7 doelpunten in 11 Pro League-duels.

De spits wisselde gedurende zijn loopbaan van favoriete been. Toen Janssen begon met voetballen schoot hij liever met rechts, maar tegenwoordig doet de 28-jarige aanvaller alles met links. "In de jeugd nam ik alle penalty's met rechts, maar ook vrije trappen. Het is heel gek, maar op de één of andere manier kwam ik erachter dat mijn linker mijn favoriete been was", vertelt Janssen. "Nu neem ik daar ook penalty's mee", aldus de aanvaller, die 25 van de 26 strafschoppen in zijn loopbaan benutte.





Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.