Terug

Volg Vandaag Inside

Janssen reageert 6 jaar na dato op legendarische ‘Vincánt-uitspraak’ Jan Boskamp

Janssen reageert 6 jaar na dato op legendarische ‘Vincánt-uitspraak’ Jan Boskamp

6 feb 2023, 12:50

Jan Boskamp kreeg zes jaar geleden de lachers op zijn hand na een verspreking in Voetbal Inside, een van de voorgangers van Vandaag Inside. Jan sprak aan tafel bij Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp de naam van Vincent Janssen op zijn Frans uit, wat zorgde voor de nodige hilariteit.

We kennen het fragment allemaal: Jan spreekt ‘Vincent’ uit als ‘Vincánt’, en wordt daarop gewezen door Wilfred, die Jan herhaalt. Jan staat direct op en dreigt Wilfred ‘een koek’ uit te delen. “Ik wist niet dat hij een Franse broer had, Jan”, reageert René lachend. Ook Johan doet een duit in het zakje: “Ik vind dat jullie Jean niet in de maling moeten nemen.”

Het fragment - enorm populair op YouTube - is ook Vincent Janssen niet ontgaan. Zes jaar na dato reageert hij in gesprek met Het Belang van Limburg op de verspreking van Boskamp. “Soms zijn er weleens grappige dingetjes in de media”, zegt de spits van Antwerp FC. “Zoals die keer dat Johan Boskamp in de toenmalige talkshow Voetbal Inside mijn voornaam op zijn Frans uitsprak: Vanson, of zoiets. Daar leek het op. Zoals bij Kompany. Er zijn mensen die me nog steeds zo noemen om me te plagen…”.

Ook in Veronica Offside wil Jan zich nog wel eens verslikken in een naam van een voetballer. Bekijk de beelden hieronder.

Jan opnieuw verbeterd door Wilfred na verspreking: 'Ik sla je voor je muil, he?!'
3:42
Jan opnieuw verbeterd door Wilfred na verspreking: 'Ik sla je voor je muil, he?!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.