Terug

Volg Vandaag Inside

Villarreal verhuurt Ünal aan Real Valladolid

Villarreal verhuurt Ünal aan Real Valladolid

20 aug 2018, 18:08

VALLADOLID (ANP) - Het naar de La Liga gepromoveerde Real Valladolid huurt Enes Ünal voor een seizoen van Villarreal. De Turkse aanvaller, die in het verleden voor NAC Breda en FC Twente speelde, zal na een jaar weer terugkeren naar Villarreal. Valladolid heeft geen optie tot koop in het huurcontract met Villarreal.

De 21-jarige spits was voorheen eigendom van Manchester City. Bij de 'Citizens' lukte het Ünal niet om door te breken. Hij werd verhuurd aan NAC Breda en FC Twente. Vooral in Enschede liet de Turk zijn kwaliteiten zien. Ünal maakte met achttien doelpunten indruk in de eredivisie. Villarreal betaalde vorige zomer zo'n 14 miljoen aan City voor de aanvaller.

Na zes competitiewedstrijden en één doelpunt werd Ünal in oktober verhuurd aan Levante. Amper twee maanden later haalde 'El Submarino Amarillo' het talent weer terug. Vervolgens scoorde Ünal vier keer in zeventien duels in La Liga.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.