Terug

Volg Vandaag Inside

Villarreal ontslaat weer de trainer

Villarreal ontslaat weer de trainer

29 jan 2019, 15:15

VILLAREAL (ANP) - De leiding van de Spaanse voetbalclub Villarreal heeft voor de tweede keer dit seizoen de hoofdtrainer ontslagen. Luis Garcia moet vertrekken omdat de resultaten onder zijn leiding niet zijn verbeterd. Villarreal won dit seizoen pas drie keer in La Liga en staat met achttien punten op de voorlaatste plaats.

De 46-jarige Garcia volgde in december de ontslagen Javier Calleja op, die Villarreal vorig seizoen nog naar de vijfde plaats in de Spaanse competitie en daarmee een Europese ticket had geleid. De nieuwe trainer begon met een zege op Spartak Moskou in de Europa League, waardoor Villarreal zich als groepswinnaar plaatste voor de knock-outfase. In Liga bleven de gewenste resultaten echter uit.

De gele brigade pakte onder leiding van Garcia in zes wedstrijden slechts vier punten (twee nederlagen, vier remises). In het bekertoernooi werd Villarreal uitgeschakeld door Espanyol.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.