Terug

Volg Vandaag Inside

Vilhena wil beker weer winnen

Vilhena wil beker weer winnen

21 dec 2018, 00:09

ROTTERDAM (ANP) - Met de enige treffer in het thuisduel met FC Utrecht hielp Tonny Vilhena zijn ploeg Feyenoord naar de kwartfinale van de KNVB-beker (1-0). ,,Nu moeten we ook weer voor de winst gaan", blikte de gelukkige middenvelder alvast vooruit naar een goede afloop van het bekertoernooi.

Vilhena benutte één van de vele kansen die Feyenoord vooral voor rust kreeg. ,,Als we meer scoren, dan wordt het een heel andere wedstrijd", zei hij voor de camera van FOX Sports. ,,De eerste helft hebben we goed gecontroleerd, maar in de tweede helft kwamen zij meer opzetten. Uiteindelijk hebben we het goed uitgespeeld."

Vilhena had geen antwoord op de vraag waarom Feyenoord dit seizoen goede met slechte optredens blijft afwisselen. ,,Zondag tegen Fortuna was het niet goed", wees hij op een nederlaag van 2-0. ,,Maar we hebben vandaag laten zien dat we wel goed kunnen zijn."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.