Terug

Volg Vandaag Inside

Vijf Nederlanders in Top 100-lijst met beste voetballers van The Guardian

Vijf Nederlanders in Top 100-lijst met beste voetballers van The Guardian

24 dec 2020, 16:52

In de Top 100-lijst met beste voetballers van The Guardian zijn dit jaar vijf Nederlanders opgenomen. Virgil van Dijk staat op plek 10 en is daarmee de hoogst genoteerde Nederlander.

De andere Nederlanders in de lijst zijn Memphis Depay (plek 64), Matthijs de Ligt (plek 69), Georginio Wijnaldum (plek 73) en Frenkie de Jong (plek 79).

Verder zijn er ook eervolle vermeldingen voor Hakim Ziyech en Robin Gosens. Ziyech staat op de 60e plaats, Robin Gosens staat op de 91e plek.

Bayern-spits Robert Lewandowski staat op nummer 1, die vorige week door de FIFA ook al werd uitgeroepen tot Speler van het Jaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.