Terug

Volg Vandaag Inside

Vier wijzigingen bij Feyenoord in beker

Vier wijzigingen bij Feyenoord in beker

1 nov 2018, 20:42

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord begint met vier wijzigingen in de ploeg aan het bekerduel met ADO Den Haag. Ten opzichte van de verloren Klassieker zondag tegen Ajax (3-0) zijn doelman Kenneth Vermeer, de vleugelverdedigers Bart Nieuwkoop en Tyrell Malacia en aanvaller Sam Larsson nieuw in het elftal van trainer Giovanni van Bronckhorst. Zij vervangen Justin Bijlow, de geschorste Jeremiah St. Juste, Calvin Verdonk en Jens Toornstra.

Door de nederlaag in Amsterdam verloor Feyenoord de aansluiting met Ajax en PSV, die nu respectievelijk al vijf en tien punten meer hebben. De bekerwinnaar werd in augustus al uitgeschakeld in de voorronde van de Europa League. Net als vorig jaar lijkt het toernooi om de KNVB-beker de enige mogelijkheid voor Feyenoord om nog iets van het seizoen te maken. Afgelopen seizoen veroverde de ploeg van Van Bronckhorst de beker door AZ in de finale te verslaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.