Terug

Volg Vandaag Inside

Vier spelers Willem II disciplinair geschorst

Vier spelers Willem II disciplinair geschorst

23 dec 2018, 18:00

EMMEN (ANP) - Kort voor de laatste competitiewedstrijd van 2018 heeft Willem II liefst vier spelers disciplinair geschorst. Doelman Timon Wellenreuther, verdediger Thomas Meissner, middenvelder Atakan Akkaynak en aanvaller Donis Avdijaj, allemaal geboren in Duitsland, missen daardoor het uitduel met FC Emmen dat om 16.45 uur begint.

,,Ik vind dat je je als een prof moet voorbereiden op een wedstrijd en dat was in deze niet het geval'', zei trainer Adrie Koster. ,,Vandaar deze beslissing.'' De vier spelers waren wel meegereisd naar Emmen, maar ontbreken in de wedstrijdselectie. Koster heeft daardoor slechts zes spelers op de bank zitten.

Wellenreuther is de vaste nummer 1 onder de lat bij Willem II. Trainer Adrie Koster kiest nu tegen FC Emmen voor Mattijs Branderhorst in het doel. Meissner was de laatste weken een vaste waarde achterin en dat geldt voorin voor Avdijaj. De international van Kosovo maakte in de eredivisie vier doelpunten en is daarmee na clubtopschutter Fran Sol (twaalf goals) de meest productieve speler in de Tilburgse selectie.

Sol werd in de nacht van vrijdag op zaterdag voor het eerst vader, maar de Spaanse spits is er tegen FC Emmen gewoon weer bij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.