Terug

Volg Vandaag Inside

Vier spelers Turkse topteams besmet met corona

Vier spelers Turkse topteams besmet met corona

14 aug 2020, 17:07

Bij vier spelers van drie Turkse topteams is een besmetting met het coronavirus vastgesteld. Twee spelers van Galatasaray, een van Trabzonspor en een van Fenerbahçe testten positief op het longvirus en zijn in quarantaine gegaan, maakten de clubs vrijdag bekend.

Namen worden niet genoemd. De spelers van Galatasaray vertoonden geen ziektesymptomen. De betrokken speler van Trabzonspor wel. Zijn behandeling is inmiddels gestart. Bij Fenerbahçe testte ook een lid van de begeleidende staf positief.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.