Terug

Volg Vandaag Inside

Vier debutanten in selectie Oranje

Vier debutanten in selectie Oranje

5 okt 2018, 14:10

ZEIST (ANP) - Bondscoach Ronald Koeman heeft vier debutanten opgenomen in zijn selectie voor de komende interlands van Oranje tegen Duitsland en België. De PSV'ers Steven Bergwijn, Pablo Rosario en Denzel Dumfries en aanvaller Arnaut Danjuma Groeneveld van Club Brugge mogen zich komende week voor het eerst melden bij het Nederlands elftal. Rechtsback Dumfries zat niet in de voorselectie, maar mag wel met Bergwijn en Rosario mee naar Zeist.

Oranje speelt volgende week zaterdag in Amsterdam tegen Duitsland de tweede groepswedstrijd uit de Nations League. Drie dagen later oefent Koeman met zijn ploeg in Brussel tegen België, de nummer drie van het laatste WK.

Het Nederlands elftal begon de nieuwe Nations League vorige maand met een nipte nederlaag in Parijs tegen wereldkampioen Frankrijk (2-1).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.