Terug

Volg Vandaag Inside

Vier Ajax-spelers staan vanavond op scherp tegen AS Roma

Vier Ajax-spelers staan vanavond op scherp tegen AS Roma

8 apr 2021, 15:10

Vier spelers van Ajax staan vanavond in de heenwedstrijd tegen AS Roma op scherp. Als zij een gele kaart krijgen missen ze de return in Italië, die volgende week donderdag op het programma staat.

Bij Ajax moeten David Neres, Perr Schuurs, Devyne Rensch en Nicolás Tagliafico vanavond op hun tellen passen. Zij kregen in het toernooi tot nu toe twee gele kaarten en zijn bij een volgende dus geschorst. Dat gold ook voor Daley Blind, maar hij ontbreekt vanwege een enkelblessure.

Na de kwartfinales worden alle openstaande gele kaarten kwijtgescholden. Het duel tussen Ajax en AS Roma begint vanavond om 21:00 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.