Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEOGOAL: Zlatan Ibrahimović scoort meteen na lange afwezigheid

VIDEOGOAL: Zlatan Ibrahimović scoort meteen na lange afwezigheid

12 sep 2021, 19:48

AC Milan staat aan kop van de Serie A. Het elftal van trainer Stefano Pioli won voor eigen publiek van Lazio (2-0) en is na drie competitieduels zonder puntenverlies.

Rafael Leão opende de score voor AC Milan. Franck Kessié miste een uitgelezen kans op 2-0 want zijn strafschop belandde op de lat. Zlatan Ibrahimovic mocht na een uur invallen. Hij vierde na vier maanden zijn rentree na een knieblessure. De 39-jarige Zweed had slechts 6 minuten nodig voor een doelpunt (2-0).

AC Milan mag zich op basis van een beter doelsaldo dan Napoli koploper noemen. AS Roma komt zondagavond bij winst op Sassuolo eveneens op 9 punten.

Napoli won zaterdagavond van Juventus (2-1). Álvaro Morata bracht de club uit Turijn nog wel op voorsprong (0-1). Vervolgens scoorden Matteo Politano en Kalidou Koulibaly voor Napoli. Matthijs de Ligt begon op de bank bij Juventus, dat na drie competitiewedstrijden pas 1 punt heeft. Hij mocht na rust invallen.

Internazionale is 2 punten achterop geraakt bij AC Milan en Napoli. De kampioen verspeelde 2 punten tegen Sampdoria, waar Mohamed Ihattaren op de bank bleef zitten: 2-2. Stefan de Vrij had een basisplaats bij Internazionale en zijn nieuwe ploeggenoot Denzel Dumfries mocht invallen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.