Terug

Volg Vandaag Inside

Videogoal: Weghorst scoort 12 dagen na Oranje-optreden opnieuw vlak voor tijd

Videogoal: Weghorst scoort 12 dagen na Oranje-optreden opnieuw vlak voor tijd

21 dec 2022, 00:00

Oranje-international Wout Weghorst heeft weinig tijd nodig gehad om bij te komen van het WK voetbal. Twaalf dagen na zijn twee treffers tijdens de kwartfinale tegen Argentinië was de aanvaller alweer trefzeker voor zijn club Besiktas.

Weghorst kwam tijdens de bekerwedstrijd tegen Sanliurfaspor na rust als invaller in het veld bij een 0-2-achterstand. Mede dankzij de Nederlander draaide Besiktas de achterstand om in een 4-2-zege. Weghorst schoot vijf minuten voor tijd de vierde treffer van Besiktas binnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.