Terug

Volg Vandaag Inside

Videogoal: Van Wermeskerken maakt schitterende treffer tegen Go Ahead Eagles in beker

Videogoal: Van Wermeskerken maakt schitterende treffer tegen Go Ahead Eagles in beker

17 jan 2024, 20:46

NEC heeft zich geplaatst voor de kwartfinales van de KNVB-beker. De ploeg van Rogier Meijer was in het eigen stadion met 2-1 te sterk voor Go Ahead Eagles.

Het verschil op de ranglijst van de Eredivisie tussen de twee clubs is slechts 1 punt, in het voordeel van nummer 7 Go Ahead. Ook tijdens het eerste half uur in De Goffert bleek dat er weinig verschil tussen de ploegen was. NEC nam vervolgens het initiatief en zag Magnus Mattsson op de paal schieten. Tien minuten voor rust was het wel raak, nadat Koki Ogawa de hoek had gevonden met een laag schot, 1-0.

Go Ahead kwam sterk terug na rust, maar creëerde weinig grote kansen. Mattsson miste vervolgens een grote mogelijkheid om de wedstrijd te beslissen, voordat Sai van Wermeskerken alsnog op fraaie wijze met een volley van afstand de 2-0 maakte. Go Ahead-verdediger Gerrit Nauber maakte het nog even spannend in de 88e minuut door via een tegenstander de 2-1 binnen te koppen, maar verder kwamen de bezoekers niet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.