Terug

Volg Vandaag Inside

Videogoal: Summerville is los in Leeds, Nederlander scoort vier duels op rij

Videogoal: Summerville is los in Leeds, Nederlander scoort vier duels op rij

12 nov 2022, 16:51

Oud-Feyenoorder Crysencio Summerville heeft zaterdagmiddag voor de vierde opeenvolgende keer gescoord in de Premier League. Na Fulham, Liverpool en AFC Bournemouth scoorde de pijlsnelle aanvaller ook tegen Tottenham Hotspur.

Summerville wist vorig seizoen nog niet te scoren, maar is dit seizoen in bloedvorm. De buitenspeler kreeg voorafgaand aan het seizoen het rugnummer 10 en het vertrouwen van trainer Jesse March.

Summerville is de jongste Leeds-speler ooit die in vier Premier League-duels achter elkaar heeft gescoord. Het Premier League-record van elf opeenvolgende duels met een doelpunt staat op naam van Jamie Vardy. De laatste Nederlander die vier opeenvolgende wedstrijden scoorde was Patrick van Aanholt bij Sunderland.



Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.