Terug

Volg Vandaag Inside

Videogoal: Slot gaat he-le-maal los na waanzinnig doelpunt van Pedersen

Videogoal: Slot gaat he-le-maal los na waanzinnig doelpunt van Pedersen

28 dec 2022, 00:00

Feyenoord heeft in De Kuip het oefenduel met FC Emmen met 5-0 gewonnen. Een tegenvaller voor de koploper van de Eredivisie was het uitvallen van middenvelder Quinten Timber met een blessure. Het doelpunt Marcus Pedersen was het absolute hoogtepunt en bekijk vooral de reactie van trainer Arne Slot in de onderstaande video.

(Tekst gaat verder onder de video.)

Timber leek zich na 36 minuten te verstappen en moest worden ondersteund bij het verlaten van het veld. Het is de tweede tegenvaller voor trainer Arne Slot in korte tijd, nadat Gernot Trauner vorige week een knieblessure had opgelopen. De Oostenrijkse verdediger staat naar verwachting maanden aan de kant.

Feyenoord, dat WK-ganger Justin Bijlow terug in de basis had, had weinig problemen met Emmen. Patrik Walemark scoorde twee keer, net als tijdens de 7-4-zege op Go Ahead Eagles van afgelopen vrijdag. De Zweed opende de score in de 12e minuut na een voorzet van Javairô Dilrosun en verdubbelde de voorsprong vijf minuten later (2-0).

Slot wisselde na een uur tien spelers, waarna Oussama Idrissi en Marcus Pedersen de score opvoerden (4-0). Danilo zette drie minuten voor tijd de 5-0-eindstand op het bord.

Feyenoord hervat de competitie op 8 januari met de uitwedstrijd tegen FC Utrecht.

Slot weet nog niet hoe ernstig de blessure van Timber is, maar hij maakt zich wel zorgen. "Hij verstapt zich, dat is niet zo fijn", zei de coach bij ESPN. "Als je een schop krijgt, kan het later nog mee blijken te vallen. Maar nu was er niet sprake van een 'contactmoment'. De voortekenen zijn wat dat betreft niet zo positief. Al blijkt het in de praktijk ook weleens mee te vallen. Laten we het afwachten."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.