Terug

Volg Vandaag Inside

Videogoal: Ronaldo bezorgt Al-Nassr met twee goals de Arabische Champions League

Videogoal: Ronaldo bezorgt Al-Nassr met twee goals de Arabische Champions League

12 aug 2023, 20:14

Cristiano Ronaldo heeft zijn Saudische club Al-Nassr naar de winst van de Arabische variant van de Champions League geschoten.

In de finale stond Al-Nassr tegen de landgenoten van Al-Hilal tot een kwartier voor tijd met 1-0 achter, totdat Ronaldo zijn eerste doelpunt maakte. In de verlenging scoorde de aanvoerder opnieuw (2-1). Het is voor de 38-jarige Portugees zijn eerste prijs sinds zijn komst naar het Midden-Oosten afgelopen winter.

Ronaldo was in de halve finale van de zogeheten Arab Club Champions Cup ook trefzeker, tegen het Irakese Al-Shorta (3-1). Al-Hilal bereikte de finale door met dezelfde cijfers te winnen van Al-Shabab, de Saudische club van voormalig Ajax-coach Marcel Keizer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.