Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEOGOAL: Noa Lang belangrijk met een assist en doelpunt voor Club Brugge!

VIDEOGOAL: Noa Lang belangrijk met een assist en doelpunt voor Club Brugge!

28 nov 2021, 15:09

Club Brugge heeft in een spectaculair duel Racing Genk met 3-2 verslagen. De ploeg van trainer Philippe Clement speelde de hele tweede helft met tien nadat kort voor rust Ignace van der Brempt na zijn tweede gele kaart naar de kant moest. Thuisclub Genk leek te profiteren, kwam met 2-1 voor, maar verloor alsnog mede door een goede invalbeurt van Ruud Vormer.

Brugge begon vier dagen na de afstraffing in de Champions League tegen RB Leipzig (0-5) met Vormer en Bas Dost op de bank. In de 35e minuut opende Hans Vanaken namens Brugge de score. De aanvoerder schoot knap raak uit een voorzet van Noa Lang. Met een man meer kwam Genk na rust op voorsprong. Eerst schoot Patrik Hrosovsky raak met een knappe volley. Niet veel later zette de Slowaak de ploeg van trainer John van den Brom op voorsprong: 2-1.

Vormer was er inmiddels ingekomen. Hij stond aan de basis van de aanval waaruit Lang gelijkmaakte en gaf de assist voor de 3-2. De Uruguayaan Federico Ricca, eveneens een invaller, kopte in de 83e minuut raak uit een corner van Vormer.

Door de zege komt Club Brugge op 4 punten van koploper Union, dat vrijdag verloor van OH Leuven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.