Terug

Volg Vandaag Inside

Videogoal: Messi bezorgt Argentinië met rake vrije trap goede start in WK-kwalificatie

Videogoal: Messi bezorgt Argentinië met rake vrije trap goede start in WK-kwalificatie

8 sep 2023, 09:25

Lionel Messi heeft Argentinië aan een nipte zege geholpen bij de start van de WK-kwalificatiereeks. In Buenos Aires werd Ecuador door een doelpunt van de sterspeler met 1-0 verslagen.

Messi benutte in de 78e minuut een vrije trap in El Monumental, het stadion van River Plate. Het betekende zijn 29e doelpunt ooit in de WK-kwalificatiereeks, waarmee hij op gelijke hoogte kwam met Luis Suárez uit Uruguay, zijn goede vriend en voormalig ploeggenoot bij FC Barcelona.

Argentinië pakte eind vorig jaar de wereldtitel in Qatar. In de finale werd Frankrijk verslagen. "We moeten ons ervan bewust zijn dat we erg genoten hebben van alles, maar wat we gedaan hebben ligt achter ons. We moeten vooruitkijken", zei de 36-jarige Messi in Buenos Aires, waar het duel door 80.000 toeschouwers werd bekeken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.