Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEOGOAL: Malen zet Borussia Dortmund op voorsprong tegen Wolfsburg

VIDEOGOAL: Malen zet Borussia Dortmund op voorsprong tegen Wolfsburg

27 nov 2021, 16:45

 Donyell Malen heeft zaterdag een belangrijk aandeel gehad in de overwinning van Borussia Dortmund bij VfL Wolfsburg in de Bundesliga: 1-3. De oud-PSV'er zette zijn elftal in de beginfase van de tweede helft op voorsprong (1-2), waarna ook de van een blessure teruggekeerde Erling Haaland nog scoorde.

Dortmund gaat door de zege in ieder geval voor een aantal uur aan kop van de Bundesliga. Het elftal van trainer Marco Rose heeft 30 punten. Bayern München komt zaterdag bij winst op Arminia Bielefeld op 31 punten.

Malen kreeg de bal in de 55e minuut aangespeeld door aanvoerder Marco Reus en schoot vervolgens van afstand raak. Het betekende voor de Oranje-international zijn derde doelpunt in de laatste drie duels. Malen was vorige week trefzeker in de competitiewedstrijd tegen VfB Stuttgart en woensdag scoorde hij in het met 3-1 verloren uitduel met Sporting Portugal in de Champions League, waarin Dortmund nu is uitgeschakeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.