Terug

Volg Vandaag Inside

Videogoal: Lionel Messi scoort voor vijfde keer op rij bij Inter Miami

Videogoal: Lionel Messi scoort voor vijfde keer op rij bij Inter Miami

12 aug 2023, 11:40

Mede dankzij een doelpunt van Lionel Messi is Inter Miami doorgedrongen tot de halve finale van het bekertoernooi om de Leagues Cup. De ploeg uit Florida was met 4-0 te sterk voor Charlotte FC. De Argentijnse sterspeler zette in de slotfase de eindstand op het bord.

Op aangeven van Leonardo Campana schoot Messi in de 86e minuut van dichtbij raak. Het was alweer zijn achtste treffer in vijf wedstrijden voor Inter Miami sinds zijn overgang van Paris Saint-Germain.

Josef Martínez opende in Fort Lauderdale na ruim tien minuten de score vanaf de strafschopstip, waarna Robert Taylor de voorsprong verdubbelde. Charlotte-verdediger Adilson Malanda tekende een kwartier voor tijd met een eigen doelpunt voor de 3-0.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.