Terug

Volg Vandaag Inside

Videogoal: invaller Memphis scoort in doelpuntrijke zege voor Atlético Madrid

Videogoal: invaller Memphis scoort in doelpuntrijke zege voor Atlético Madrid

17 feb 2024, 16:03

Marcos Llorente en Ángel Correa hebben Atlético Madrid aan een ruime thuiszege op Las Palmas geholpen (5-0). Beide aanvallers scoorden tweemaal in Estadio Cívitas Metropolitano.

Memphis Depay mocht na 64 minuten invallen voor de thuisploeg bij een voorsprong van 4-0. Hij tekende in de slotfase voor de eindstand (5-0). Depay is met drie doelpunten en een assist betrokken geweest bij vier doelpunten in de laatste zes duels van Atlético. Daley Sinkgraven speelde het laatste kwartier voor Las Palmas.

Atlético Madrid is door de zege in punten gelijk gekomen met FC Barcelona, de huidige nummer 3 van La Liga die later op zaterdag tegen Celta de Vigo speelt. Las Palmas blijft voorlopig de nummer 8 van de ranglijst.

Atlético speelt dinsdag een uitwedstrijd tegen Internazionale in de achtste finales van de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.