Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEOGOAL: Dumfries knalt via onderkant lat hard raak voor Inter

VIDEOGOAL: Dumfries knalt via onderkant lat hard raak voor Inter

17 dec 2021, 00:00

Internazionale heeft in de uitwedstrijd tegen Salernitana, dat laatste staat, de ruimste zege van het seizoen geëvenaard. Inter won met 5-0 en Denzel Dumfries droeg met een doelpunt bij aan de overtuigende zege.

Na ruim een half uur nam Dumfries de 0-2 voor zijn rekening. Op aangeven van Edin Džeko schoot hij van dichtbij hard raak. De bal ging via de lat weer terug het veld in, maar de scheidsrechter oordeelde dat de inzet van Dumfries de lijn had gepasseerd. Het was voor de Nederlandse verdediger zijn tweede doelpunt van het seizoen in de Serie A. Begin deze maand scoorde hij ook tegen AS Roma (0-3).

De andere vier doelpunten kwamen op naam van Ivan Perisic, Alexis Sánchez, Lautaro Martínez en Roberto Gagliardini. Voor Inter was het de ruimste uitzege sinds maart 2018, toen het 5-0 werd tegen Sampdoria.

Inter, dat dit seizoen al met 6-1 won van Bologna, vergrootte de voorsprong op stadgenoot AC Milan tot 4 punten. AC Milan wacht zondag de thuiswedstrijd tegen Napoli, dat vierde staat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.