Terug

Volg Vandaag Inside

Kortgeknipte Donyell Malen draagt met treffer bij aan ruime zege Dortmund

Kortgeknipte Donyell Malen draagt met treffer bij aan ruime zege Dortmund

15 dec 2021, 22:29

Borussia Dortmund heeft in de Bundesliga de thuiswedstrijd tegen Greuther Fürth, dat laatste staat, pas in de slotfase beslist. Het werd uiteindelijk 3-0. Invaller Donyell Malen bepaalde vlak voor tijd de eindstand.

Erling Haaland nam in Dortmund de 1-0 en 2-0 voor zijn rekening. De Noor opende de score na een half uur uit een strafschop en pas in de 82e minuut maakte hij er 2-0 van. Hij bracht zijn doelpuntentotaal op dertien.

Malen, die voor de derde keer trefzeker was in de Bundesliga, mocht een kwartier voor tijd invallen voor de Belg Thorgan Hazard. Kort daarna ging Jetro Willems naar de kant bij de bezoekers. Borussia verkleinde de achterstand op koploper Bayern Munchen weer tot 6 punten. Bayern won dinsdag overtuigend bij VfB Stuttgart (0-5).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.