Terug

Volg Vandaag Inside

Videogoal: Donyell Malen bezorgt Borussia Dortmund een punt tegen FC Augsburg

Videogoal: Donyell Malen bezorgt Borussia Dortmund een punt tegen FC Augsburg

16 dec 2023, 17:41

Borussia Dortmund heeft voor de vijfde wedstrijd op rij, in alle competities, niet weten te winnen. De nummer 5 van de Bundesliga bleef bij FC Augsburg steken op 1-1.

Donyell Malen, die de laatste tijd genoegen moest nemen met een rol als invaller, stond tegen Augsburg weer eens in de basis. De Oranje-international was meteen dreigend en zag na ruim een kwartier een schot net naast gaan.

Augsburg scoorde wel uit een van de eerste mogelijkheden. Nico Schlotterbeck liet zich in de 23e minuut wegzetten door Ermedin Demirovic en de Bosniër rondde koelbloedig af. Ook na het zien van de beelden keurde de scheidsrechter de actie van Demirovic goed. Malen betaalde het vertrouwen van trainer Edin Terzic vervolgens terug in de 35e minuut. De aanvaller combineerde met Niclas Füllkrug en mikte de bal in de hoek, 1-1.

Augsburg was na rust een aantal keren gevaarlijk via Phillip Tietz, terwijl Füllkrug dicht bij een treffer voor Dortmund was. Er werd echter niet meer gescoord. Malen en de Nederlandse Augsburg-verdediger Jeffrey Gouweleeuw speelden de hele wedstrijd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.