Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEOGOAL: Doelman Alisson kopt in blessuretijd winnende goal binnen voor Liverpool

VIDEOGOAL: Doelman Alisson kopt in blessuretijd winnende goal binnen voor Liverpool

16 mei 2021, 19:34

Het is Liverpool dankzij een laat doelpunt van keeper Alisson gelukt de uitwedstrijd tegen West Bromwich Albion te winnen. De doelman kopte in de vijfde minuut van de blessuretijd raak uit een corner en voorkwam daarmee dat Liverpool kostbare punten verspeelde in de strijd om plaatsing voor de Champions League: 1-2.

Hal Robson-Kanu had West Brom na een kwartier op voorsprong gebracht en Mohamed Salah maakte na ruim een half uur op aangeven van Sadio Mané gelijk met zijn 22e goal van het seizoen. Voor Salah was het al zijn twintigste doelpunt van het seizoen in een uitwedstrijd, in alle competities. In het resterende uur leek Liverpool geen tweede treffer te kunnen maken, maar bij de laatste actie was het tóch raak. Alisson werd na zijn kopbal bedolven onder zijn ploeggenoten.

Georginio Wijnaldum mocht pas een paar minuten voor tijd invallen bij Liverpool.

Liverpool staat nog altijd vijfde, met 1 punt minder dan Chelsea. De ploeg van trainer Jürgen Klopp speelt dit seizoen nog uit tegen Burnley en thuis tegen Crystal Palace. De beste vier plaatsen zich voor de Champions League.

West Brom is samen met Fulham en Sheffield United al gedegradeerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.