Terug

Volg Vandaag Inside

Videogoal: Danjuma bekroont debuut voor Tottenham Hotspur met doelpunt

Videogoal: Danjuma bekroont debuut voor Tottenham Hotspur met doelpunt

28 jan 2023, 00:00

Arnaut Danjuma heeft bij zijn debuut voor Tottenham Hotspur gescoord. De 25-jarige aanvaller maakte in het duel in de vierde ronde van de FA Cup bij Preston North End de derde treffer in een 3-0-zege. Son Heung-min maakte de andere twee doelpunten.

De Spurs namen Danjuma afgelopen woensdag voor de rest van het seizoen op huurbasis over van Villarreal. De zesvoudig international staat sinds 2021 onder contract bij de Spaanse club na zijn overstap van het Engelse Bournemouth.

Tottenham-coach Antonio Conte bracht Danjuma in de 71e minuut in het veld. Son had vlak daarvoor zijn tweede treffer gemaakt. De aanvaller had in de 50e minuut de score geopend tegen Preston North End, dat elfde staat in het Championship, het tweede niveau in Engeland. Danjuma kreeg vlak voor tijd de bal toegespeeld door Dejan Kulusevski en schoot laag in de linkerhoek raak.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.