Terug

Volg Vandaag Inside

Videogoal: Cristiano Ronaldo is van de nul af bij Al-Nassr!

Videogoal: Cristiano Ronaldo is van de nul af bij Al-Nassr!

3 feb 2023, 00:00

Cristiano Ronaldo heeft zijn club Al-Nassr met zijn eerste treffer in de competitie van Saudi-Arabië een punt bezorgd. De wedstrijd bij Al-Fateh eindigde door de door Ronaldo benutte strafschop in 2-2.

De 37-jarige Portugees scoorde vanaf 11 meter in de 93e minuut en voorkwam daarmee een nederlaag van zijn club. Al-Fateh was twee keer op voorsprong gekomen via de Spanjaard Tello en de Algerijn Sofiane Bendebka. De Braziliaan Anderson Talisca had de eerste keer voor de gelijkmaker van Al-Nassr gezorgd.

Ronaldo was er in de eerste competitiewedstrijd voor Al-Nassr niet in geslaagd om tot een doelpunt te komen. Ook in de verloren wedstrijd van zijn club in de Supercup was hij niet trefzeker.

De Portugees heeft een contract voor 2,5 jaar getekend bij de club uit Saudi-Arabië. Hij kwam over van Manchester United waar zijn contract na kritiek op de club en op trainer Erik ten Hag werd ontbonden.  

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.