Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Youtube-ster krijgt knipbeurt tijdens US Open en wordt weggestuurd

Video: Youtube-ster krijgt knipbeurt tijdens US Open en wordt weggestuurd

7 sep 2022, 14:18

De Amerikaanse Youtuber JiDion is in een wedstrijd op de US Open uit het stadion gezet. De Youtube-ster kreeg namelijk een knipbeurt tijdens de kwartfinale tussen Nick Kyrgios en Karen Chatsjanov.

Het hele hoofd van JiDion was al kaalgeschoren toen de beveiliging van het Amerikaanse tennistoernooi arriveerde en hem uit stadion zette. Ook de kapper van de 21-jarige Youtuber moest de wedstrijd verlaten.

Het is niet de eerste keer dat JiDion een sportwedstrijd onderbreekt. Op Wimbledon werd de Amerikaan dit jaar ook al uit het stadion gezet omdat hij een toeter gebruikte tijdens een wedstrijd. Ook onderbrak hij laatst nog een NBA-wedstrijd met een knipbeurt. JiDion heeft ruim 5.8 miljoen abonnees op Youtube.

Bekijk de beelden hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.