Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Weghorst onder vuur bij United-fans na actie in Anfield-catacomben

Video: Weghorst onder vuur bij United-fans na actie in Anfield-catacomben

7 mrt 2023, 00:00

Wout Weghorst ligt onder vuur in Engeland na de historische nederlaag tegen aartsrivaal Liverpool (7-0). Op beelden is namelijk te zien dat de Nederlandse spits het befaamde This is Anfield-bord aantikt voor de opkomst.

Het beroemde bord hangt in de catacomben van Anfield boven de ingang naar het veld. In de onderstaande video is te zien dat niet alleen enkele spelers van Liverpool het bord aantikken, maar ook Weghorst. De actie van de spits kan op weinig goedkeuring rekenen van de United-fans.

(Tekst gaat verder onder de tweet.)

Voor Engelse media is de actie van Weghorst een reden om uitspraken van de spits uit 2020 op te rakelen. Weghorst vertelde namelijk in een interview met DAZN dat hij Liverpool altijd al een speciale club heeft gevonden. "Ik krijg nog steeds kippenvel van You'll Never Walk Alone", zei hij als speler van VfL Wolfsburg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.