Terug

Volg Vandaag Inside

Vriendin Marco Verratti zet Thomas Müller genadeloos op zijn plek

Vriendin Marco Verratti zet Thomas Müller genadeloos op zijn plek

14 apr 2021, 20:39

Paris Saint-Germain plaatste zich dinsdagavond na twee spannende duels met FC Bayern München voor de halve finale van de Champions League. Thomas Müller werd na de wedstrijd nog even te kijk gezet door de vriendin van Marco Verratti.

Nadat de loting bekend was voor de kwartfinale plaatste Müller een video online, waarin de aanvaller grapte over welke club door zou gaan naar de halve finale. 'Au revoir', zei Müller in het filmpje.

Jessica Aïdi, de vriendin van PSG-middenvelder Verratti, besloot na de plaatsing van Paris Saint-Germain voor de halve finale van de Champions League, om Müller op zijn plek te zetten. Aïdi plaatste de video opnieuw met de tekst: 'Sorry not sorry. Au revoir.'

Bekijk hieronder de reactie van mevrouw Verratti.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.