Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Voormalig Inter-speler Guarín gearresteerd na ruzie met zijn ouders

VIDEO: Voormalig Inter-speler Guarín gearresteerd na ruzie met zijn ouders

2 apr 2021, 01:21

De Colombiaanse oud-international Fredy Guarín (34) is door de politie in zijn vaderland gearresteerd op verdenking van geweld in huiselijke kring. De oud-speler van onder meer Internazionale, FC Porto en Saint-Etienne kreeg in Envigado ruzie met zijn ouders. Volgens de politie ging dat gepaard met persoonlijk letsel. Verdere details werden niet vrijgegeven.

Guarín verzette zich tegen zijn aanhouding en belaagde een agent en een medisch hulpverlener. Hij is uiteindelijk onder bewaking naar het ziekenhuis vervoerd.

Guarín keerde begin dit jaar terug naar Colombia, waar hij een contract ondertekende bij Millonarios de Bogota.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.