Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Van Persie en Van Bronckhorst reiken kampioensschaal uit aan Feyenoord

Video: Van Persie en Van Bronckhorst reiken kampioensschaal uit aan Feyenoord

14 mei 2023, 19:19

Giovanni van Bronckhorst en Robin van Persie hebben de kampioensschaal aan Feyenoord uitgereikt. Ze gaven de prijs voor de beste ploeg van het seizoen in de Eredivisie aan aanvoerder Orkun Kökcü na het gewonnen kampioensduel tegen Go Ahead Eagles (3-0).

Van Bronckhorst werd in 2017 als coach kampioen met Feyenoord. Zijn elftal stond van de eerste tot en met de laatste speelronde bovenaan en veroverde na achttien jaar weer de landstitel voor de club uit Rotterdam. Als speler won Van Bronckhorst twee keer de KNVB-beker met Feyenoord. Hij speelde 245 wedstrijden voor de Rotterdammers.

Van Persie won met Feyenoord in 2002 de UEFA Cup. Hij speelde vervolgens voor Arsenal, Manchester United en Fenerbahçe maar sloot zijn carrière af bij Feyenoord, waar hij momenteel jeugdtrainer is.

Bekijk hier de beelden van de uitreiking van de schaal. Tekst gaat verder onder de video.

Ook trainer Arne Slot viert het feestje mee en wordt letterlijk op handen gedragen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.