Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Van Gaal verschijnt in golfkarretje op training Oranje

15 nov 2021, 11:47

Louis van Gaal is in aanloop naar de cruciale WK-kwalificatiewedstrijd van dinsdagavond tegen Noorwegen in een rolstoel terechtgekomen na een val op zijn heup. Desondanks wil de bondscoach zeker bij de groep blijven om Oranje te leiden in de beslissende WK-kwalificatiewedstrijd van morgenavond tegen Noorwegen. Er wordt nu gekeken op welke manier de bondscoach de wedstrijd tegen Noorwegen kan leiden. De training van maandag geeft Van Gaal vanuit een golfkarretje, waarna om 13.30 uur een persconferentie volgt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.