Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Van Aert gunt ploeggenoot Laporte winst in Gent-Wevelgem

Video: Van Aert gunt ploeggenoot Laporte winst in Gent-Wevelgem

26 mrt 2023, 17:09

 De Fransman Christophe Laporte heeft de Belgische wielerkoers Gent-Wevelgem gewonnen. De Nederlandse ploeg Jumbo-Visma bekroonde zo de overmacht die op ruim 50 kilometer voor de streep al tot uiting kwam. Bij de tweede doorkomst op de Kemmelberg gingen Laporte en zijn Belgische ploeggenoot Wout van Aert er samen vandoor, waarna ze hun voorsprong uitbouwden tot zo'n 2 minuten.

In de finishstraat bleek dat Laporte (30) mocht winnen. Van Aert was vrijdag al de beste geweest in de E3 Saxo Classic. De Belg Sep Vanmarcke sprintte naar de derde plaats.

Bekijk hieronder de finishbeelden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.