Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Valentijn weggestuurd uit De Kuip: 'Dit gaat natuurlijk helemaal nergens over!'

Video: Valentijn weggestuurd uit De Kuip: 'Dit gaat natuurlijk helemaal nergens over!'

14 juni 2023, 08:30

Valentijn Driessen is dinsdag 'weggejaagd' uit De Kuip. In een video van De Telegraaf is te zien hoe hij en zijn cameraman aangesproken worden op het feit dat ze filmen in De Kuip. In het shot erna staat de chef voetbal buiten het stadion van Feyenoord.

"Weggejaagd uit het stadion!" begint Valentijn. "Je kan geweldige beelden maken, ook ter promotie van de UEFA en de Nations League. Dit gaat natuurlijk helemaal nergens over, als je dan het stadion ziet, hoe schitterend dat erbij ligt en hoe schitterend die grasmat erbij ligt. We worden weggejaagd om helemaal niets, want we zitten niemand in de weg. Maar regeltjes zijn er om nageleefd te worden en al helemaal bij de UEFA, een oogje toeknijpen weten ze weinig van", besluit Valentijn zijn tirade.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.