Terug

Volg Vandaag Inside

Video: vader Haaland misdraagt zich in Bernabéu en wordt uit skybox verwijderd

Video: vader Haaland misdraagt zich in Bernabéu en wordt uit skybox verwijderd

10 mei 2023, 09:51

De vader van Manchester City-spits Erling Haaland heeft dinsdag tijdens de eerste wedstrijd in de halve finale van de Champions League tegen Real Madrid voor commotie gezorgd. De oud-voetballer werd uit zijn skybox in het Bernabéu geëscorteerd na een aanvaring met het thuispubliek.

Filmpjes op Twitter tonen een provocerende Alf-Inge Haaland. De voormalige middenvelder houdt zijn hand achter zijn oor, zwaait uitdagend naar de fans en maakt een obsceen gebaar. De Noor zou volgens onbevestigde berichten ook met eten hebben gegooid.

Volgens Spaanse media reageerde Haaland senior op provocaties van het Madrileense publiek. De beveiliging loodste hem na de confrontatie uit de skybox.

Het eerste duel tussen de twee grootmachten eindigde in 1-1. Erling Haaland, die dit seizoen al 51 treffers in totaal maakte voor ManCity, kwam niet tot scoren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.