Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Turkse voetbalcompetitie stilgelegd om neerslaan scheidsrechter

Video: Turkse voetbalcompetitie stilgelegd om neerslaan scheidsrechter

12 dec 2023, 08:40

De Turkse voetbalcompetitie Süperlig is maandagavond door de Turkse voetbalbond TFF stilgelegd om een incident tijdens de wedstrijd tussen de clubs Ankaragücü en Çaykur Rizespor. Een scheidsrechter werd tegen de grond geslagen door Faruk Koca, de voorzitter van Ankaragücü.

Scheidsrechter Halil Umut Meler deelde tijdens het duel (1-1) twee rode kaarten uit, aan beide ploegen een. Diep in de blessuretijd verzorgde Adolfo Gaich de gelijkmaker namens Rizespor. Koca sloeg de arbiter in het gezicht, waarna hij op de grond viel en door anderen geschopt werd. Hij verliet het veld met een blauw oog.

Ankaragücü staat met 18 punten op de 11e plaats van de ranglijst, Rizespor is de nummer 8 van Turkije.

Het Turkse OM is een onderzoek gestart naar het incident.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.