Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Toeschouwer vervangt vierde official in Bundesliga-duel

Video: Toeschouwer vervangt vierde official in Bundesliga-duel

27 jan 2024, 18:59

Een bijzonder moment in het Bundesliga-duel tussen Wolfsburg en Köln zaterdagmiddag. Tijdens de wedstrijd werd er beroep gedaan op een toeschouwer, nadat de assistent-scheidsrechter geblesseerd was geraakt.

Een van de verdedigers van Köln stopte een aanval van Wolfsburg af door de bal hard over de zijlijn te schieten, maar hierbij kwam de bal vol in het gezicht van de assistent-scheidsrechter en bleek dat hij niet meer verder kon.

De assistent-scheidsrechter kon vervangen worden door de vierde official, maar hierdoor moest de arbitrage met spoed op zoek naar een vervanger. Met behulp van de stadionspeaker gingen zij in het publiek op zoek naar de juiste kandidaat en die vonden ze in de 32-jarige Tobias Krull, de doelman van zesde divisionist MTV Gifhorn, die toevallig de juiste certificaten heeft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.