Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Tennissers gaan met elkaar op de vuist na verhit duel

Video: Tennissers gaan met elkaar op de vuist na verhit duel

30 sep 2022, 15:29

Tijdens het Challenger-toernooi van Orleans heeft een opmerkelijke gebeurtenis plaatsgevonden. Twee tennissers zijn namelijk na hun wedstrijd met elkaar op de vuist gegaan.

Adrian Andreev en Corentin Moutet maakten er een slopende partij van (2-6 7-6 7-6), maar het echte vuurwerk kwam pas na de stevige handdruk tussen de twee kemphanen. Andreev - die het duel als winnaar afsloot - schudde de hand van Moutet erg hard, wat zorgde voor een reactie van de kleine Fransman.

De huidige nummer 64 van de wereld beukt Andreev eerst met zijn schouder en deelt later een klap uit. De Bulgaar slaat vervolgens terug met zijn racket, voordat de umpire uit zijn stoel springt en de boel probeert te sussen.

Na het verhitte duel plaatste Moutet een bericht op Instagram waarin hij weigert zijn excuus aan te bieden. De Fransman beschuldigt Andreev ervan dat hij meermaals "fuck you" riep tijdens de wedstrijd. Ook zou de 21-jarige Bulgaar Moutet hebben uitgedaagd om een potje te knokken buiten de baan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.