Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Sturing spreekt Vitesse-fans toe in aanloop naar degradatieduel met FC Volendam

Video: Sturing spreekt Vitesse-fans toe in aanloop naar degradatieduel met FC Volendam

17 feb 2024, 14:10

Supporters van Vitesse hebben hun ploeg gesteund tijdens de laatste training richting het degradatieduel met FC Volendam. De nummer zeventien en achttien uit de Eredivisie staan zondagmiddag tegenover elkaar. Vitesse-trainer Edward Sturing spreekt de aanwezige fans in de onderstaande video toe.

"We zitten in een moeilijke periode en hebben een overwinning nodig. Zowel op het veld als buiten het veld. Wij beloven dat we alles zullen doen wat mogelijk is om te winnen", aldus Sturing.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.