Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Liverpool-fans gooien steen door ruit spelersbus Real Madrid

VIDEO: Liverpool-fans gooien steen door ruit spelersbus Real Madrid

14 apr 2021, 22:01

Voorafgaand aan de kwartfinale in de Champions League tussen Liverpool en Real Madrid hebben fans van de Engelse kampioen de spelersbus van de tegenstander met stenen bekogeld. Het voertuig raakte daarbij flink beschadigd, maar niemand van de selectie of staf van de Real Madrid is gewond geraakt.

Liverpool distantieerde zich onmiddellijk van de actie van de zogenoemde supporters. "Dit is een schaamteloze actie van enkele relschoppers. Volkomen onacceptabel. Wij bieden hiervoor onze oprechte excuses aan en zullen met de politie samenwerken in het onderzoek naar de daders." De wedstrijd wordt vanwege de coronapandemie zonder publiek gespeeld.

Liverpool dient op het eigen Anfield een achterstand van 1-3 goed te maken. Björn Kuipers is de scheidsrechter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.