Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Sparta-fan vraagt vriendin ten huwelijk tijdens de rust

VIDEO: Sparta-fan vraagt vriendin ten huwelijk tijdens de rust

24 apr 2021, 20:31

De terugkeer van toeschouwers in de voetbalstadions heeft bij Sparta Rotterdam direct geleid tot een huwelijksaanzoek. In de rust van het duel tussen Sparta en VVV-Venlo op Het Kasteel vroeg één van de 2000 aanwezige fans de microfoon. Hij ging langs het veld op zijn knieën en vroeg zijn vriendin ten huwelijk.

De vrouw nam de ring aan en trok even snel haar mondkapje naar beneden om haar aanstaande te kussen. "Een huwelijksaanzoek in de rust van Sparta - VVV. Dit Spartaanse koppel gaat trouwen! Gefeliciteerd", schreef de club op Twitter bij een filmpje van het romantische moment.

Bijna zeven maanden lang werd in de Eredivisie zonder publiek gevoetbald. In het kader van een landelijke pilot is bij deze speelronde een beperkt aantal toeschouwers welkom in de stadions. Volgende week gebeurt dat ook in de Keuken Kampioen Divisie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.