Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Slot moet Duitse verslaggever uitleggen dat hij niet Trauner is

VIDEO: Slot moet Duitse verslaggever uitleggen dat hij niet Trauner is

3 nov 2021, 20:24

Donderdagavond speelt Feyenoord tegen Union Berlin voor de Conference League. Voorafgaand aan de confrontatie vond de gebruikelijke persconferentie plaats. Trainer Arne Slot kreeg een vraag van een Duitse verslaggever, die volgens de trainer bedoeld was voor Gernot Trauner. In het Engels probeert de Feyenoord-trainer vervolgens duidelijk te maken dat de persoon naast hem Trauner is. Slot vertaalt 'kaal-zijn' echter naar bold (stout), in plaats van bald (kaal). Wellicht kan Slot in de leer gaan bij Louis van Gaal..

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.