Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO: Ronaldo zichtbaar vloekend het veld af na zuur puntenverlies

VIDEO: Ronaldo zichtbaar vloekend het veld af na zuur puntenverlies

2 okt 2021, 15:54

Cristiano Ronaldo liep zaterdagmiddag zichtbaar gefrustreerd het veld af. Manchester United heeft namelijk opnieuw punten verspeeld in een thuiswedstrijd. Het elftal van trainer Ole Gunnar Solskjaer kwam tegen Everton niet verder dan een gelijkspel: 1-1. Vorige week verloor Manchester voor eigen publiek van Aston Villa (0-1).

Ronaldo startte op de bank bij Manchester United. De Portugees zag Anthony Martial kort voor rust de score openen. Na een goede aanval, via aanvoerder Bruno Fernandes, kwam de Franse aanvaller naar binnen en schoot hij de bal hoog door het midden in het doel: 1-0.

De 36-jarige aanvaller kwam in de 57e minuut als vervanger van Edinson Cavani, die voor het eerst dit seizoen een basisplaats had in de competitie, alsnog binnen de lijnen. Voor Ronaldo betekende het zijn 200e wedstrijd in de Premier League.

Everton maakte in de 65e minuut gelijk. Na een hoekschop van Manchester United schakelde het elftal van trainer Rafael Benitez razendsnel op. Andros Townsend schoot de bal laag in de hoek achter keeper David De Gea en vierde zijn doelpunt op de bekende manier van Ronaldo. Kort voor tijd werd nog een doelpunt van Everton afgekeurd wegens buitenspel.

Donny van de Beek kwam opnieuw niet in actie bij Manchester United, dat net als Everton na zeven duels 14 punten heeft. De clubs staan daarmee voorlopig tweede en derde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.