Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Ronaldo woest op scheidsrechter en geeft steward een duw

Video: Ronaldo woest op scheidsrechter en geeft steward een duw

23 aug 2023, 11:04

Cristiano Ronaldo heeft zich dinsdagavond niet van zijn beste kant laten zien tijdens de wedstrijd tegen Shabab Al-Ahli. Zo liet de sterspeler zich gaan tegen de scheidsrechter nadat hij meerdere keren geen strafschop kreeg, en duwde hij een steward opzij.

Het is nog niet het seizoen van Al-Nassr. De club won de Arab Club Champions Cup, maar verloor daarna de eerste twee wedstrijden van het seizoen in de Saudi Pro League. Mede daarom was kwalificatie voor de lokale Champions League in de wedstrijd tegen Shabab Al-Ahli een must, maar kwam Al-Nassr vlak voor tijd 2-1 achter.

Volgens Ronaldo had de stand vooral met de beslissingen van de scheidsrechter te maken. Zo kreeg hij verschillende keren geen penalty na een overtreding in het strafschopgebied, waarna hij de scheidsrechter uitkafferde en een steward duwde die een foto wilde maken.

In de slotfase trok Al-Nassr de wedstrijd alsnog over de streep door drie doelpunten via Sultan Al-Ghannam, opnieuw Talisca en Marcelo Brozovic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.