Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Ronaldo schiet bal richting tribune en stormt woedend het veld af

Video: Ronaldo schiet bal richting tribune en stormt woedend het veld af

14 mrt 2023, 00:00

Cristiano Ronaldo is opnieuw met grote woede van het veld afgelopen. Tijdens een bekerduel tussen Al-Nassr en Abha Club floot de scheidsrechter voor het rustsignaal, tot grote frustratie van Ronaldo, die op eigen helft aan een aanval was begonnen.

Al-Nassr ging met een 2-0 voorsprong de rust in. In de blessuretijd van de eerste helft begon Ronaldo aan een aanval, terwijl de aangekondigde twee minuten extra tijd al voorbij waren. De scheidsrechter floot voor het rustsignaal, waarna Ronaldo zijn frustratie uitte door de bal richting de tribune te schieten. Het leverde de Portugees een gele kaart op.

(Tekst gaat verder onder de tweet.)

'Messi, Messi'

Afgelopen week liep stormde Ronaldo ook met grote woede van het veld. De aanvaller ging met Al-Nassr onderuit tegen Al-Ittihad (1-0). De fans van Al-Ittihad plaagden Ronaldo tijdens het duel door de naam van Lionel Messi constant te scanderen. Op een gegeven moment was de Portugees er klaar mee en liet hij dit merken richting de Al-Ittihad-supporters.

Onderweg naar de spelerstunnel schopte de gefrustreerde Portugese sterspeler ook nog waterflessen om. Hij haalde ook zijn aanvoerdersband van zijn arm en leek daarmee te gaan gooien, maar deed dat uiteindelijk niet. Ondanks zijn onvrede bedankte Ronaldo nog wel de fans op de tribune en zette een bericht over de wedstrijd op Twitter. "Het was een teleurstellend resultaat. We moeten scherp blijven voor de komende wedstrijden. Bedankt fans voor jullie steun. We rekenen op jullie", twitterde Ronaldo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.